Nyt on viiskymppiset juhlittu eilen oikein olan takaa ja kivat juhlat olikin. Niin monta mukavaa ihmistä sai tavata ihan kerralla että pää on vieläkin pyörällä. No olihan niillä monilla onnitteluskooleillakin osuutensa asiaan.

Vaan joulun tuloa ei voi estää ja nyt voi alkaa keskittymään ihan siihen vaan. Tuli siis mieleeni julkaista potpurri jouluisia kuvia nyt tässä blogissani.

DSCN7313.jpg
Tämä on Espoon tuomiokirkko ja kirkkohan kuuluu joulunviettoon vahvasti

DSCN7314.jpg
Tuomiokirkon ohi virtaava joki miljöineen. Tuona päivänä oli siellä hienoinen lumipeitekin vaikka ihan täällä etelärannikolla se tyystin puuttui. Ihana valonpilkahdus muuten harmaana päivän sattui juuri tulemaan taivaalta vaikka pilvipeite ei kokonaan repeillytkään.

DSCN6601.jpg
Tällainen kuuluu sitten minun jouluuni koska se vietetään mökillä.

IMG_0141.jpg
Espoonlahden joulukatu

IMG_0146.jpg
Hieman heilahtanut kuva pitkän valotusajan takia. Tässä on läheinen talokompleksi, joka kaikenmoisine valoineen erottuu kirkkaana yötaivasta vasten.

IMG_0159.jpg
Tämä varmasti kuvastaa joulun tunnelmaa monellekin. Vanha kuparipannu ja vihreät havut.

IMG_0158.jpg
Yksi kynttilä parveketta valaisee ja vierellä uinuvat somasti pienet tontut kynttilän lämmöstä nauttien

IMG_0120.jpg
Kynttelikkö ja vielä nupussaan oleva gladiolus

IMG_0133.jpg
Ei sovi unohtaa, että nyt on kolmas adventtipäivä. Siispä kolme kynttilää pöydällä palavat.

Kohtapuoliin alkaa tämä blogi siirtymään historiaan kun vuosikin on lopuillaan. Paljon on vuoden aikana erilaisia asioita nähty ja monta asiaa on elämässä muuttunutkin. Ensi vuodeksi pitää avata uusi blogi. Olenkin nyt järkkärikameran onnellinen omistaja ja kunpa pääsen oikein sitä harjoittelemaan niin eiköhän luontokuvienkin laatu parane aika lailla.